Krap bij kas? Vijf gratis stockfoto-tips!

Krap bij kas? Vijf gratis stockfoto-tips!

Stockfoto’s. Behalve als je zelf tijd, een camera en de vaardigheden hebt om goede foto’s te maken, zijn ze onmisbaar voor je website. Of je nou een blog hebt of een bedrijfswebsite beheert, stockfoto’s heb je altijd nodig om te voorkomen dat je site een onoverzichtelijke brei van tekst wordt.

Maar wat als je geen budget hebt om stockfoto’s aan te schaffen? Misschien heb je een persoonlijke blog waar je niet al te veel geld aan wilt uitgeven. Wellicht wordt er bij je werk bezuinigd. Of vertrouwt je baas je niet meer met het budget omdat je het de vorige keer uitgaf in een stripclub. Misschien gaf hij je zelfs een laatste kans en deed je het “per ongeluk” weer.

Het maakt niet uit wat de reden is. Laten we niet te veel focussen op het waarom, en ons richten op een oplossing voor jouw benarde situatie. Gezien je financiële situatie kun je immers niet het risico lopen een gepeperde rekening op de deurmat te vinden omdat je lukraak afbeeldingen van andere sites plukt.

Vijf stockfoto-tips voor als je even krap bij kas zit

Afbeelding: Ken Teegardin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *