Voor niets een parkiet gekocht

Ruud Gullit

Ruud Gullit probeert op alle mogelijke manieren het sociale medium Cloozup.com groot te maken. Helaas wil dat nog niet zo vlotten. Maar hij weet wat ze zeggen: de aanhouder wint. Deze week staat hij daarom in steenkolenengels uit te leggen dat hij een parkiet heeft gekocht.

Wie Ruud Gullit een beetje volgt, weet dat hij betrokken is bij de site Cloozup.com. Bij nabeschouwingen van EK-wedstrijden afgelopen zomer zag hij elke keer wel een gaatje om het ‘aankomende social-media-platform voor topsporters’ tussen neus en lippen door te pluggen.

‘Waar ga jij je volgend seizoen mee bezig houden, Ruud?’


Skippen naar 00:53:24, video opent in nieuw scherm.

Inmiddels Cloozup alweer een tijdje gelanceerd, maar blijft een hoog aantal gebruikers vooralsnog uit. Aan Gullit zal dat niet liggen, die post op Twitter veelal linkjes naar zijn privé-foto’s op het kersverse platform. Hij weet natuurlijk ook wel dat de RTL Boulevards en Story’s van deze wereld dit soort kansen op kolomvulling heus niet voorbij te laten gaan.

Vooral na zijn breuk met Estelle Cruijf was de aandacht voor de voormalige voetballer groot. Heel handig postte hij daarom een foto (met Cloozup-logo) van zijn nieuwe vriendin op Cloozup, en linkte daar naartoe vanaf zijn Twitter-account.

Slim, want het nieuws dat Gullit een nieuwe scharrel had, werd veelvuldig opgepikt door de vaderlandse roddelpers. Alleen schreven, helaas voor hem, de Albert Verlindes van deze wereld allemaal dat hij het nieuws op Twitter had gedeeld. Met geen woord werd er gerept over Cloozup.

Ach, geen reden voor paniek. Genoeg kansen om Cloozup met naam genoemd te krijgen, gewoon een kwestie van volhouden. Als BN’er is het bij wijze van spreken zelfs nieuws als je een nieuwe parkiet koopt. Toch? Gullit? Toch?Video opent in nieuw scherm.

Van AD.nl:

“Ruud Gullit heeft een nieuw huisdier aangeschaft. De oud-voetballer introduceert de vogel in een filmpje dat via zijn Twitter-account te bekijken is.”

Arme Gullit…

Afbeelding: Wikimedia Commons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *