Alle non-album-nummers van Muse

Muse

Ik ben groot liefhebber van Muse. Als ik een zestienjarig bakvisje was geweest had ik er posters van in m’n roze kamertje opgehangen.

Maar hoewel ik alle albums van de band heb, zijn er toch een groot aantal nummers van de rockers die ik tot voor kort nooit gehoord had. Zoals zoveel andere muzikanten bracht Muse namelijk een groot aantal nummers uit dat nooit op album verscheen.

Daar zitten er wat tussen waar je niet veel aan zult missen, maar ook een hoop pareltjes. De studioversie van Dead Star bijvoorbeeld staat wat mij betreft op gelijke hoogte met Bliss en Newborn.

Om je veel tijd en googelen te besparen, presenteer ik voor de mede-liefhebbers: het complete overzicht van Muse-nummers die je nooit hoorde omdat je alleen de albums bezit.

Open je favoriete downloadprogamma en doe er je voordeel mee!

Agitated *
Bedroom Acoustics
Can’t Take My Eyes Off You
Coma
Con-Science
Crying Shame
Dead Star *
Do We Need This
Easily
Eternally Missed
Execution Commentary
Fury
Futurism
Glorious
The Groove
Host
House of the Rising Sun
In Your World *
Jimmy Kane **
Minimum
Neutron Star Collision
Nishe
Piano Thing
Pink Ego Box
Please, Please, Please, Let Me Get What I Want
Popcorn
Prague
Spiral Static ***
Twin
Who Knows Who (feat. Mike Skinner/The Streets)

* Verscheen als liveversie wel op Hullabaloo
** Verscheen wel op de Japanse versie van Hullabaloo
*** Verscheen wel op de Japanse versie van Showbiz

Van sommige bovenstaande nummers verschenen versies die een klein beetje verschillen. Zo is er van Twin een licht afwijkende versie die bekend staat als Balloonatic. Omdat het om nagenoeg dezelfde titels gaat heb ik die niet in deze lijst opgenomen.

Nummers waar slechts een deel van bewaard is gebleven, zoals Backdoor van de demo-tape, heb ik er ook uitgelaten. Daarnaast heb ik bootlegs uit de begintijd van van de band, die nooit als demo- of albumversie zijn uitgebracht er niet bij gezet.

Niet op album verschenen nummers van Muse over het hoofd gezien? Drop de titels in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *