Gezellig eten

Gezellig eten

‘Ha! Heb je dat gezien? Bij de buren gebruiken ze nog een gásfornuis! Een gas-for-nuis!’ Marc smijt z’n jas op de grond. ‘Dat geloof je toch niet? Hopeloos ouderwets. Geen wonder dat Marlies bij hem weggaat. Incapabele idioot.’

Leuk meedoen met Rutger Castricum

Rutger Castricum

Van de week kreeg Rutger Castricum de wind voren in De Wereld Draait Door. Zijn interviewtechniek zou getuigen van weinig fatsoen. Zelf haalt hij er zijn schouders voor op. “Een opblaasdildo op iemands hoofd zetten, dat is gewoon goede journalistiek. Bij DWDD zijn ze alleen te oud om dat te begrijpen.” Op pad met de Powned-verslaggever in het gebouw van de Tweede Kamer.

Media te eerbiedig voor Oranjes

Media te eerbiedig voor Oranjes

Hier moesten we nogal lachen om de Noord-Koreaanse propaganda na het overlijden van Kim Jong-Il. Terwijl Nederlandse media, als we heel eerlijk zijn, voor een soortgelijke aanpak kiezen als het gaat om onze koninklijke familie.

Kuifje in Afrika mag nog steeds

Kuifje in Afrika

Een Congolees met de naam Welkom. Het had zo uit de strip Kuifje in Afrika kunnen komen. Een ironisch gekozen naam om de verhoudingen tussen België en zijn toenmalige kolonie te tonen. Alleen bestaat Bienvenu echt. De afgelopen jaren probeerde hij het eerste album uit de reguliere reeks van Kuifje uit de schappen te krijgen. Gelukkig slaagde hij daar niet in.